BORBA ZA JADRAN U PONEDELJAK U VALJEVU!

Mega Leks se u 10. kolu Superlige sastaje sa Metalcem u Valjevu, a ovo će biti treći uzastopni meč protiv ABA ligaša za tim iz Sremske Mitrovice. Meč je zakazan za ponedeljak 25. maja od 18 časova i imaće veliki značaj u borbi za plasman u ABA ligu.

Posle devet kola, Mega ima skor 4-5 dok Metalac ima pobedu više. Ove dve ekipe su se sastale tri puta ove sezone. U ABA ligi je svaka strana odnela po pobedu. U prvom meču u 12. kolu Mega Leks je došao do pobede 99:82 dok je u Valjevu Metalac bio bolji sa 86:83. U poslednjem susretu ove dve ekipe u 3. kolu Superlige, Metalac je pobedio Megu na gostovanju sa 69:78.

Meč u Valjevu je od izuzetnog značaja za obe ekipe a svoje mišljenje je izneo i Nemanja Krstić:

“U prethodne dve utakmice smo igrali odlično. U oba meča smo bili na korak do pobede i moramo biti zadovoljni igrom koju smo pokazali. Nastavićemo u ovom ritmu, i nadam se ostvariti pobedu. Očekuje nas težak meč, Metalac igra vrlo agresivno, pogotovu na domaćem terenu, ali verujem u timsku igru i našu pobedu“.

Za utakmicu je delegirana sudijska trojka u sastavu Belošević, Vojinović i Jevtović.

Meč se igra u ponedeljak 25. maja od 18 časova u Hali sportova u Valjevu a meč će biti prenošen na drugom kanalu RTS-a i Areni Sport 1.