ABA LIGA: ZAGORAC – POKUŠAĆEMO DA NAMETNEMO NAŠ RITAM!

U XVII kolu ABA Lige Mega dočekuje vodeću ekipu na tabeli, Crvenu zvezdu. Meč je zakazan za nedelju, 11.01.2015. u 19h. Očekuje se da će hala Pinki biti popunjena do poslednjeg mesta, jer su karate bile rasprodate tri dana pred meč.

Dejan Milojević, trener Mega Leksa:

" Zvezda je definitivno favorit u meču koji nam predstoji. Imaju sjajnu sezonu. Verujem da je pred nama dobra utakmica i da možda dođe i do iznenađenja. Mi jesmo u periodu tranzicije, došao nam je Musli, koji je prilično drugačiji igrač od Marelje, Ali, dobro smo trenirali i verujem da možemo dobro da odigramo, pružimo naš maksimum i vratimo se na pobednički kolosek.”

Rade Zagorac, igrač Mega Leksa:

Ne nalazimo se u povoljnoj poziciji posle nekoliko vezanih tesnih poraza na gostovanjima sa ekipama našeg ranga. Prepoznatljivi nivo igre je opao. U goste nam dolazi, do sada, neporažena Zvezda koja ligu igra vrlo dominantno. Na nama je da pokušamo da nametnemo naš ritam igre sa puno trčanja, što je to više moguće i da probamo da im nanesemo prvi poraz u ligi, a smatram da smo kadri za to. Pozivam publiku da ispuni halu i pomogne nam da ostvarimo pobedu.”