ABA LIGA: MILOJEVIĆ- PRUŽIĆEMO NAŠ MAKSIMUM I NADAM SE OSTVARITI POBEDU!

Mega Leks utakmicu XVI kola ABA lige, odigraće u ponedeljak 05.01.2015. Mega gostuje u košarkaškom centru “Dražen Petrović”, gde će se od 20:30h sastati sa zagrebačkim Vukovima.  U prvom delu sezone, meč između Mega Leksa i Cibone završen je rezultatom 78:74, a preostaje nam da vidimo da li će i predstojeći meč biti rezultatski neizvestan kao i prethodni.

Pred odlazak u Zagreb, trener Mega Leksa, Dejan Milojević izjavio je:

“ Očekuje nas jedno teško gostovanje. Cibona je dobra ekipa i reaguju vrlo slično kao i mi. Mnogo veći kvalitet i snagu pokazuju na domaćem terenu. Kako protiče sezona, igraju sve bolje, a i to da zauzimaju šesto mesto na tabeli govori mnogo.

Što se nas tiče imamo mali problem sa povredama. Jokić propušta ovaj meč, na treningu je zadobio povredu zgloba, nadam se da će se brzo oporaviti i vratiti u tim. S druge strane otišao nam je Marelja, a došao Musli tako da verujem da nam je potrebno vreme da sve dođe na svoje i uigramo se kako treba.

Daćemo sve od sebe, pružićemo naš maksimum na terenu i nadam se da će to biti dovoljno za pobedu.”

Andrija Bojić:

“Cibona ima vrlo iskusan tim. Siguran sam da ovo neće biti laka utakmica, ali mi ćemo pružiti naš maksimum. Trudićemo se da trenutne nedostatke nadomestimo našom energijom, borbenošću i agresivnom igrom.”