TRADICIONALNOJ NOVOGODIŠNJOJ UTAKMICI PRIKLJUČUJU SE I ČLANOVI SEDME SILE – NOVINARI!

Tradicionalna Megina novogodišnja utakmica odigraće se po osmi put, 29.12. u 18h u hali FMP u Železniku. Kao i do sada, na teren će izaći dva tima, kapiten pink Beobasket tima biće Miodrag Ražnatović, dok će ljubičasti Mega tim predvoditi Dejan Milojević.

Povodom ove revijalne utakmice gospodin Ražnatović izjavio je:

“Košarka je postala vrlo naporna i stresna za sve, igrače, trenere, gledaoce. Utakmice se igraju na svaka tri dana i svaka mora da se dobije. To svim akterima po malo umanjuje radost onog inicijalnog bavljenja sportom. Košarka je za mnoge, a posebno za mene, postala veoma ozbiljan biznis. Ali, svi moramo da nađemo vremena da se opustimo i ova utakmica je upravo na taj način i osmišljena.”

Dejan Milojević, kapiten Mega tima:

“Kad sam bio igrač, organizovale su se all-star utakmice, gde su se igrači iz čitave lige družili. To je bio način da se svi malo zbližimo. To je sjajna stvar. Posebno zbog žurke posle meča, gde je neizostavno peckanje ko je koga dobio. Od kako sam došao u klub, Miško nije previše puta imao čast da slavi. Nadam se da će moj tim i ove godine ostvariti pobedu.”

Osim članova kluba, ove godine će u revijalnom meču nastupati i novinari. Njih je odabrao Predrag Sarić, glavni i odgovorni urednik Sportskog žurnala. Pre nego što je otkrio koji predstavnici sedme sile su njegov izbor, Sarić je rekao:

“ Odlučio sam se da pozovem one koji su stvarno najbolji u košarci. Možda ne da je igraju, ali u praćenju košarke svakako. To su: Ilija Kovačić (Sportklub), Vladan Tegeltija (SOS kanal), Dragutin Stojmenović (Telegraf), Slobodan Šarenac (RTS), Nenad Kostić (Arenasport), Luka Tešanović (Sportklub). “

Sastavi timova:

PINK BEOBASKET TIM: Nenad Miljenović, Rade Zagorac, Danilo Nikolić, Nikola Tijanić, Andrija Simović, Aleksandar Marelja, Andrija Bojić, Goran Ćakić, Maša i Miodrag Ražnatović, Ilija Kovačić, Dragutin Stojmenović i Nenad Kostić.

Trener je Branimir Tadić, pomoćni trener Predrag Sarić, Nikola Vujaničić kondicioni trener, Cvetan Lukanov tim menadžer.

LJUBIČASTI MEGA TIM: Mašan Vrbica, Ognjen Jaramaz, Nemanja Krstić, Đorđe Simeunović, Milenko Veljković, Nikola Jokić, Nenad Čanak, Nikola i Dejan Milojević, Vladan Tegeltija, Slobodan Šarenac i Luka Tešanović.

 Trener je Srđan Flajs, Jade Fattouh pomoćni trener, Marko Ćosić kondicioni trener i Petar Stefanov  tim menadžer.