KOMPANIJA LEKS GROUP NOVI GENERALNI SPONZOR MEGE, UZ TO IDE I NOV NAZIV KLUBA – MEGA LEKS!

KK Mega od danas zvanično ima i novog generalnog sponzora kompaniju LEKS GROUP. Povodom potpisivanja ugovora, košarkaški klub je dobio i nov naziv MEGA LEKS.

Vlasnik kompanije Leks Group, Cvetan Lukanov i generalni menadžer KK Mega Leks, Goran Ćakić potpisali su ugovor na svečanoj konferenciji održanoj tim povodom.

LEKS GROUP je jedinstvena međunarodna kompanija na Balkanu, specijalizovana za uvoz  i prodaju ugradne tehnike, aspiratora i opreme za kuhinje. Leks Group je generalni zastupnik za brendove FABER, EUROLUX i LINO.

U obraćanju prisutnima gospodin Lukanov rekao je:

“ Kompanija Leks Group želela je da se na polju marketinga i promocije svojih brendova proširi na ceo Balkan i tako prepoznala Megu kao najbolje rešenje za to. Želeli smo da to bude mlad tim, sa pozitivnim i primerenim delovanjem, a Mega to jeste. Nadamo se uspešnoj saradnji, kao i da je ovo samo prvi ugovor u nizu.”

Goran Ćakić se zahvalio dugogodišnjem prijatelju kluba Vizura sportu i najavio nove pobede sa novim partnerima:

“ Pre svega zahvalio bih se našem dugogodišnjem prijatelju i partneru Goranu Radojičiću na saradnji. Dugi niz godina smo sarađivali, zajedno pobeđivali i doveli klub na nivo na kojem je danas.

Idemo dalje, okrećemo se budućnosti i daljem napretku sa našim novim partnerima. Čelnici kompanije Leks Group su prepoznali našu mladost i kvalitet kao pravu sredinu za prezentovanje svoga imena. Uveren sam da ćemo opravdati njihovo poverenje i da će Mega Leks sa novim imenom, zajedničkim snagama nastaviti da raste i pobeđuje kako na terenu tako i van njega.

Hvala novinarima i svim prijateljima kluba što su uz nas i što nas podržavaju na našem pobedničkom putu.”

Sa novim nazivom kluba Mega Leks će nastupiti u desetom kolu ABA lige, u ponedeljak 01.12.2014. godine, kada se u Sremskoj Mitrovici sastaje sa Cedevitom iz Zagreba.