VELIKA POBEDA MEGA VIZURE U DEVETOM KOLU ABA LIGE

Deveto kolo ABA Lige, Mega Vizura je završila pobedom. Prvu pobedu na gostujućem terenu Mega je ostvarila u Sloveniji. Meč između Krke i Mega Vizure završen je rezultatom 72:80, po četvrtinama 20:23, 23:22, 16:15 i 13:20.

Fenomenalna igra Nikole Jokića, koji je ostvario 22 poena i 13 skokova doprinela je pobedi Mega Vizure. Uz njega odličnu igru pružio je i kapiten, Nenad Miljenović sa 16 poena i 5 asistencija. Marko Kešelj postigao je 12, a Dušan Čantekin 11 poena.

U timu Krke najbolji je bio Mulalić sa 19 poena, dok je Armstead postigao 16 poena.

Nikola Jokić:

“ Ovo je mnogo bitna pobeda za nas, pobedili smo na jednom od najtežih gostujućih terena. Dokazali smo da možemo da igramo sa svima i na svakom terenu. Čestitao bih saigračima na dobroj borbi, nismo se predavali ni u jednom trenutku. Svako je pružio svoj doprinos u ovoj pobedi. Čestitao bih Krki na poštenoj borbi.”

Dejan Milojević:

“ Vrlo sam zadovoljan utakmicom, jer je Krka jedna od boljih ekipa u ligi, a Džikić je jedan od najboljih trenera. Pobediti sa tako mladom ekipom na tako teškom gostovanju je zaista veliki uspeh i ponosan sam na svoje igrače. Moramo da nastavimo u ovakvom ritmu, sa dobrom odbranom da ne bi bilo većih oscilacija.  “