ABA LIGA: MILOJEVIĆ – MORAMO DA NASTAVIMO U ISTOM RITMU!

Nakon prvih pet kola Mega Vizura ostvarila je tri pobede i dva poraza. U šestom kolu ABA lige Mega dočekuje ekipu Zadra. Meč je zakazan za ponedeljak 03.11.2014. godine u 20:30h. Tim koji predvodi Ante Nazor do sada je ostvario dve pobede i tri poraza.

Mladi centar Mega Vizure, Nikola Jokić pred duel sa Zadrom izjavio je:

„ U prethodnom kolu smo igrali odlično. Savladali smo fenomnalnu ekipu Olimpije i pokazali smo šta možemo i znamo. Trudili smo se, borili, igrali dobru odbranu i uspeli da ostvarimo još jednu pobedu.

U šestom kolu dočekujemo ekipu Zadra. Očekuje nas težak meč. Međutim, mi ćemo se truditi i pružiti naš maksimum. Kao i do sada i u ovaj meč ulazimo sa željom da pobedimo i nadam se da će tako i biti.

Nadamo se da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta kao i do sada i da ćemo uz pomoć publike ostvariti još jednu pobedu.“

Trener Mega Vizure, Dejan Milojević izjavio je:

„ U prethodnom kolu, u utakmici protiv Olimpije smo pokazali kako treba da igramo. Igrali smo odličnu odbranu i u tom pravcu treba da nastavimo.

U sledećom kolu dolazi nam vrlo neugodan rival. Da su imali samo malo više sreće sigurno bi bila drugačija situacija na tabeli. Pred nama je težak posao, ali se nadam da ćemo biti na visini zadatka i odigrati najbolje što umemo.“