ABA LIGA: ZAGORAC – POZIVAM SVE LJUBITELJE KOŠARKE DA DODJU U SREMSKU MITROVICU I POMOGNU NAM DA OSTVARIMO JOŠ JEDNU POBEDU!

U petom kolu ABA lige, Mega Vizura dočekuje goste iz Ljubljane. Meč između Mega Vizure i Union Olimpije zakazan je za subotu, 25.10.2014. u 21h. Publika u hali Pinki u Sremskoj Mitrovici, moći će da uživa u atraktivnoj igri tima koji predvodi trener Aleš Pipan, ali i u igri najmlađeg tima u Evropi.

Trener Dejan Milojević tim povodom izjavio je:

“ U prethodnom kolu doživeli smo poraz od Crvene zvezde. Nismo uspeli da održimo formu do samog kraja i prelomimo meč u našu korist. U petom kolu ABA lige dočekujemo jedan zaista odličan tim. Olimpija je u vrlo dobroj formi. Odlično su započeli sezonu i konstantno pružaju kvalitetne partije. Očekuje nas težak zadatak, ali ne bojimo se nikoga. Pružićemo naš maksimum, borićemo se i idemo na pobedu.”

 

Rade Zagorac, jedan od najmlađih članova tima Mega Vizure pozvao je sve ljubitelje košarke da dođu i pomognu im da ostvare još jednu pobedu:

“ Veći deo utakmice protiv Zvezde smo odigrali dobro. Ispoštovali smo ono što je trener tražio od nas, dobro smo trčali, borili smo se. Nažalost, imali smo dosta propusta u odbrani i nismo uspeli da izdržimo do kraja.

U međuvremenu, dosta smo radili na nedostacima koje smo uočili i mislim da smo se dobro spremili za utakmicu sa Olimpijom. Sigurno je da nas očekuje vrlo težak meč. Tim kakav Olimpija ima je zaista odličan i svakako da zaslužuju poziciju na kojoj se trenutno nalaze u ABA ligi. Veliki izazov je pred nama. Mi jesmo najmlađi tim, sa devet novih igrača, ali nadamo se da ćemo uspeti da nametnemo naš ritam od početka utakmice. Potrudićemo se da igramo brzo i sa puno poena. Moramo da povedemo računa o odbrani i zaigramo čvršće.  

Ovim putem želim i da pozovem sve ljubitelje košarke da dodju u halu Pinki u subotu u 21h i pomognu nam da ostvarimo još jednu pobedu na domaćem terenu. “

Mega Vizura trenutno zauzima devetu poziciju na tabeli, dok je Olimpija na trećem mestu.