ABA LIGA: ČETVRTO KOLO, CRVENA ZVEZDA – MEGA VIZURA!

Utakmica četvrtog kola ABA lige zakazana je za nedelju 19.10.2014. godine. Meč između Crvene Zvezde i Mega Vizure odigraće se sa početkom u 21h.

Zbog zauzetosti hale Pionir usled održavanja turnira u tekvodnou, Crvena zvezda Telekom je primorana da kao domaćin igra u dvorani FMP u Železniku.

Tim povodom, centar Mega Vizure, Andrija Bojić izjavio je:

“ Odigrali smo odličnu utakmicu protiv Cibone. Presrećni smo, veliki je uspeh pobediti aktuelnog šampiona. Zaista smo pružili odličnu partiju. Očekuje nas sigurno težak meč. Zvezda je odigrala odlično protiv Galatasaraja i sigurno je u fantastičnoj formi. Pružićemo naš maksimum, trudićemo se i boriti do samog kraja. “

Trener tima iz Sremske Mitrovice, Dejan Milojević :

“ Zvezda je apsolutni favorit u ovom meču. Verujem da nas očekuje odlična utakmica. Zvezda je odigrala fenomenalnu utakmicu u prvom kolu Evrolige i u odličnoj je formi. Mi ćemo se truditi da se pokažemo u što boljem svetlu. Trudićemo se i ako nam se ukaže prilika sigurno ćemo je iskoristiti. Kešelj je neosporno dobar igrač, on trenira sa ekipom tri dana I teško da može da odigra onako kako ume. Pitanje je  vremene kada će sve doči na svoje.”