ABA LIGA: MILOJEVIĆ – MORAMO DA IZAĐEMO NA TEREN I POKAŽEMO NAŠU IGRU!

U trećem kolu ABA lige Mega Vizura dočekuje Cibonu iz Zagreba. Meč je zakazan za ponedeljak, 13.10. 2014. u 20:30h. Publika u hali Pinki u Sremskoj Mitrovici, moći će da uživa u sjajnoj košarci kako najmlađeg tima u Evropi tako i u igri prošlogodišnjih osvajača lige.

Dejan Milojević, trener Mege tim povodom izjavio je:

"Teško gostovanje je iza nas, nismo odigrali na nivou na kome smo očekivali ali idemo dalje. Okrećemo se sledećoj utakmici. U ponedeljak ćemo morati da izađemo na teren i pokažemo našu igru. Borićemo se i potruditi da ostvarimo još jednu pobedu na domaćem terenu. Nadamo se punoj hali u Mitrovici, podrška nam puno znači i kad smo ostavrili prvu pobedu publika je možda bila i presudni faktor"

Nemanja Krstić:

„Na prošloj utakmici od samog starta to nismo bili mi, nije bila naša igra. Nismo pokazali ono što znamo i ono što smo spremali tokom celog pripremnog perioda. Ubacili su nas u njihov ritam, a mi nismo uradili ništa da to zaustavimo. I utakmica se završila kako se završila. Mnogo je bitno da sada pokažemo reakciju i da je ta utakmica bila slučajnost ili loš dan i da radimo na tome da se takav meč nikada više ne ponovi.

Cibona je jedan iskusan tim. Neće biti lako, ali mi moramo da odradimo naš posao kako treba. Moramo da pokažemo našu energiju i agresivnost.  Ako budemo uspeli to da pokažemo uspećemo i da ostvarimo pobedu.“