JEDINSTVENA JUNIORSKA LIGA SRBIJE, XII KOLO

KK Mega Vizura – KK Partizan NIS 64:71  (22:10, 16:22, 15:28, 11:11)

Mega Vizura: Grušanović 2, Bjelobaba 2, Bogdanović 4, Popović 11, Đoković 11, Jakovljević 2, Stanojević 4, Musić, Matić 15, Koračin 7, Janketić 6, Šljivančanin.

Partizan NIS: Bojović 4, Babović 11, Ilkić, Milošević 6, Antić, Marinković 18, Vraneš, Glišić 21, Grujić, Tanasković 4, Stanišić, Djordjević 7.

Simonović Marko:

“ Odlična utakmica. U prvom poluvremenu smo igrali jednu košarku. U drugom je Partizan uzeo piken rol, koji smo mi njima u prvom poluvremenu uzeli u napadu. Presudila je inicijativa u odbrani i igra jedan na jedan pojedinih njihovih igrača.  U jednom trenutku se igralo pet minuta bez koša pri rezultatu 66:60. Tu smo imali čvrstu odbranu ali ne i adekvatan napad to je rezultiralo Partizanovom pobedom. Čestitam treneru Bućanu na odličnom radu i želim mu sreću u nastavku lige.”

Radovan Đoković:

“Čestitam ekipi Partizana na pobedi. Mi smo dobro otvorili utakmicu i ispoštovali dogovor. U trećoj četvrtini je usledio pad, a u poslednjoj dosta praznog hoda, posebno u jednom period u kojem nismo mogli da damo koš. Čestitam ekipi Partizana na fer i korektnoj igri.“