PORAZ MEGA VIZURE U XIII KOLU ABA LIGE

Nakon velike borbe i teskog meča Mega je izgubila od Budućnosti Voli rezultatom 83:76, i to po četvrtinama 24:14, 19:19, 13:17, 27:26. U ekipi Mega Vizure najbolji su bili Nemanja Radović sa 21 poenom, Miljenović 16 i Jokić sa 13 poena. 

Nikola Jokić, centar Mega Vizure: 

" Loše smo otvorili utakmicu, bili smo u minusu od 10 poena, ali je i Budućnost odlično pogađala za dva poena u prvom poluvremenu, preko 90 odsto. U nastavku smo počeli da igramo našu igru, da trčimo, stigli smo na minus dva-tri, ali smo izgubili neke lopte kada je bilo najvažnije. Domaćin je imao dobro šutersko veće i čestitam mu na pobedi."

Dejan Milojević, trener Merga Vizure:

" Moja ekipa je pokazala da i sa najboljima u ligi, a smatram da je Budućnost jedna od njih. Pokazali smo da možemo da igramo ravnopravno. Loše smo ušli u meč, Budućnost je bila agresivna, a mi se nismo snašli. Ušli smo u njihov ritam, sa dugim napadima, na mali broj poena, što nama ne odgovara i nemamo šta da tražimo. Mi igramo brzo na veliki broj koševa i kada smo počeli da igramo na taj način, vratili smo se u igru. Budućnost je u važnim trenucima pogađala, a mi smo na minus četiri promašili zicer, potom i kontru. Budućnost je imala šutersko veće, posebno Ivanović i Mihailović."

BUDUĆNOST: Šehović 14, Mihailović 14, M. Popović 3, Subotić 7, Komatina, Mugoša, Vitkovac  5, Protić, A. Popović 8, Akindejl 14, Ivanović 16, Kolman 2.
 
MEGA VIZURA: Reljić 2, Dangubić, Avramović 4, Micić 5, Luković 5, Radović 21, Miljenović 16, Jokić 13, Varda 6, Tijanić, Milovanović 4, Mišković.