XIII KOLO ABA LIGE, BUDUĆNOST VOLI – MEGA VIZURA

U XIII kolu ABA lige Mega Vizura sastaće se sa ekipom iz Podgorice, košarkaškim klubom Budućnost Voli. Utakmica je zakazana za subotu 21.12.2013. sa početkom u 21h, u hali Morača u Podgorici.

Ekipa Mega Vizure učestvovaće i na Sportskoj večeri u nedelju, 22.12. na Cetinju, gde će odigrati revijalnu utakmicu sa KK Lovćen.

Dejan Milojević, trener:

„ Radujem se odlasku u Podgoricu, nisam bio od 2009. godine. Igramo utakmicu protiv kluba koji meni puno znači i koji je bio vrlo važan deo moje karijere. Budućnost je izuzetno jaka ekipa, na domaćem terenu igraju sjajno. Pravi su tim i igraju veoma čvrstu odbranu. Moraćemo da igramo bez greške ukoliko želimo pobedu. Ćapin ne igra, ali mislim da se ekipa privikla na to i da su neki drugi igrači preuzeli igru. Što se nas tiče, svi smo zdravi, dobro igramo i očekujemo dobru utakmicu“.

Nikola Tijanić:

„ Čeka nas vrlo teško gostovanje, protiv odlične ekipe Budućnosti. Mi smo naporno trenirali, spremili smo se i svesni smo koliko bi nam značila pobeda u Podgorici. Atmosfera u timu je stvarno odlična i nadamo se najboljem“.