MEGA SOCCERBET ON FRIDAY AGAINST BORAC IN CACAK FOR THE RETURN TO THE WINNING TRACK

U petak 6. novembra od 20 časova Mega Soccerbet nastavlja takmičenje u ABA ligi gde će u okviru 6. kola igrati protiv Borca u Čačku. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića će protiv Borca imati priliku da se bore za četvrtu pobedu u ligi i time da potvrde dobre igre tokom dosadašnjeg toka regionalnog takmičenja.

Trener Mege Vladimir Jovanović je pred utakmicu Čačku istakao da njegovi igrači moraju da zaustave tranziciju Borca:

– We are waiting for a match against a very motivated opponent, especially at home. I think that after the previous season, when they deservedly advanced to the ABA league, this season they are showing an enviable level of play. Coach Marinovic and the Borac, despite the difficult schedule and regardless of the score, in addition to winning the game against Partizan, played very well on side with Buducnost and FMP. They play pretty fast and stopping their transition would be our first task in preparing for the game. We need to show concentration in the defense for 40 minutes, because Borac is a team that will not give up on its style of play, regardless of everything. In the attack, I expect a game with a lot of contact, which we must be ready for, and again, regardless of our youth, to show patience in finding the right solutions.

Mega i Borac se do sada nisu sastajali u ABA ligi a u poslednjem susretu koji je odigran u okviru priprema za ovu sezonu, Mega je slavila u Čačku sa 68:72. Posle pet odigranih kola ABA lige, Mega Soccerbet ima skor 3-2 dok Borac ima učinak od jedne pobede i tri poraza uz jedan meč manje. U prošlom kolu, Mega u Baru izgubila od Mornara sa 80:73 dok je Borac u Železniku izgubio od FMP-a sa 93:87.

Bek Mege Luka Cerovina je istakao da njegova ekipa mora da ima pravu energiju na terenu tokom celog toka utakmice:

– Borac je kvalitetna ekipa koja igra veoma dobro na domaćem terenu, mada su ove godine na gostovanjima iznenadili Partizan i namučili Budućnost i FMP. Imali su težak raspored na startu, želeće da zabeleže i drugu pobedu i sigurno je da nas očekuje teška utakmica. Mi želimo da se vratimo na pobednički kolosek, i da bi u tome uspeli, moramo da budemo sa pravom energijom tokom celog toka utakmice. Uz agresivnu odbranu i pametna rešenja u napadu, verujem da možemo da dođemo do pobede.

Utakmica Borac – Mega Soccerbet igra se u petak 6. novembra od 20 časova u dvorani Borca u Čačku, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov