MEGA MIS U POSLEDNJEM KOLU ABA LIGE GOSTUJE U LAKTAŠIMA, BARAĆ: „BIĆE NAM POTREBNO MNOGO ENERGIJE“

Košarkaši Mega MIS-a u okviru poslednjeg, 26. kola ABA lige, gostuju ekipi Igokee u Laktašima. Susret je zakazan za subotu, 6. april, od 17.00, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Trener Mega MIS-a Marko Barać izneo je očekivanja pred duel sa još jednom ekipom koja je obezbedila plasman u plej-of:

Idemo u Laktaše na utakmicu protiv tima koji je obezbedio mesto u plej-ofu, gde po svemu i pripadaju. Dovođenjem pleja Filipovića stabilizovali su roster i u poslednje vreme igraju dobro. Želimo da nastavimo da igramo na pravi način i da budemo fokusirani na zadatke. Biće nam potrebno mnogo energije da bismo došli u priliku da pobedimo na ovom teškom gostovanju,

rekao je Barać.

Prvotimac Mega MIS-a Filip Jović takođe gaji veliki respekt prema narednom protivniku:

Očekuje nas teška utakmica na gostovanju. Igokea je čvrsta i kvalitetna ekipa koja će sigurno želeti da dođe do pobede. Dobro smo trenirali ove nedelje, sada nam preostaje da to prenesemo na teren i damo sve od sebe da dođemo do pobede na teškom gostovanju,

dodao je Jović.

Mega MIS u poslednje kolo ulazi sa četvrtog mesta na tabeli i sa učinkom 15-10, dok je Igokea sedma sa 13-12. Trijumfom bi ekipa Marka Baraća sačuvala poziciju koja donosi prednost domaćeg terena u prvoj rundi plej-ofa.

U prvom delu sezone, Mega MIS je ubedljivo slavila kod kuće (92:76) i tako došla do 13. trijumfa u međusobnim duelima (vodi 13-8).

Foto: Mega MIS