MEGA MIS DOČEKUJE MORNAR, BARAĆ: „POZICIJA NA TABELI NE OSLIKAVA NJIHOV KVALITET“

Košarkaši Mega MIS-a u okviru 20. kola ABA lige dočekuju Mornar-Barsko zlato u Hali sportova Ranko Žeravica. Susret je na programu u nedelju od 12.00, uz besplatan ulaz, a karte će moći da se preuzmu od 11.00 na biletarnici Hale sportova.

Mega u 20. rundu regionalnog takmičenja ulazi sa sedmog mesta, uz učinak 9-10, dok je Mornar poslednji na tabeli sa samo četiri pobede, ali Marko Barać ima veliki respekt za narednog protivnika:

Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe Mornara koja je pojačana sa četiri igrača u odnosu na prvi deo. Pozicija na tabeli apsolutno ne oslikava njihov kvalitet, jer su na poslednjih pet mečeva tri puta slavili. Potreban nam je najteži mogući rad u odbrani kako bismo iskontrolisali njihove strelce i doveli se u poziciju da ostvarimo pobedu,

rekao je Barać.

Prvotimac Mega MIS-a Timotej Malovec priželjkuje pobedu:

Težak meč kod kuće je pred nama, protiv ofanzivno veoma nadarenog tima kao što je Mornar. Cilj je jasan, da odigramo najbolje moguće tokom svih 40 minuta i vratimo se na pobednički kolosek,

dodao je Malovec.

Mega je u prvom delu sezone slavila sa ubedljivih 65:99 na gostovanju u Baru i tako upisala deveti trijumf u 14. međusobnom okršaju sa Mornarom na Jadranu.

Foto: Mega MIS