JUNIORI MEGA MIS-A KREĆU U ODBRANU REGIONALNOG TRONA

Juniori Mega MIS-a će borbu za odbranu titule u U19 ABA ligi otpočeti na Zlatiboru, gde će se u okviru grupne faze, koja je na programu od 21. do 23. novembra, sastati sa ekipama Cedevite Junior i Partizana. Kao i prethodne sezone, igraju se četiri grupe, a pobednici će obezbediti plasman na završni turnir. U preostalim grupama takmičiće se Borac Mozzart, Cedevita Olimpija, Crvena zvezda, Falkons Akademija Dubai, Igokea m:tel, Krka, SC Derbi, Split, Vojvodina, Cibona i Zadar.

Izabranici Dragoljuba Avramovića će se prvog dana, u utorak 21. novembra, sastati sa vršnjacima iz Cedevite Junior, a susret u TRK Zlatibor na programu je od 16.00. Već drugog dana, u sredu 22. novembra, odmeriće snage i sa Partizanom od 14.00, na istom mestu. 

Trener juniora Mege će na raspolaganju imati sledeći sastav: Pavle Bačko, Vuk Danilović, Dejan Filipović, Filip Jović, Nikola Karalić, Urban Kroflič, Ian Lazarevski, Petar Ostojić, Luka Solomun, Asim Đulović, Bogoljub Marković, Andrej Mušicki, Ognjen Nikolić, Ognjen Srzentić, Abdramane Sibi i Petar Milosavčević.

Mega MIS je prošle sezone osvojila 4. titulu u juniorskoj ABA ligi, a pre toga bila je šampion na premijernom izdanju 2018, kao i 2021. i 2022. godine.

Raspored
21. novembar
16.00: Mega MIS – Cedevita
22. novembar
14.00: Partizan – Mega MIS
23. novembar
12.30: Cedevita Junior – Partizan

Foto: Mega MIS