PIONIRI BANJICA MEGE TRIJUMFOM SA SKORO 100 POENA VIŠKA OTVORILI BORBU U KVALITETNOJ LIGI

Pioniri Banjica Mege silovito su otvorili novu sezonu u Kvalitetnoj ligi, pošto su na premijeri savladali vršnjake iz KK Ras rezultatom 150:53. Jasno je da su se izabranici Dejana Pejića pitali za sve na terenu od prvog do poslednjeg minuta, da se nijednog trenutka nije dovodilo u pitanje ko će slaviti, već samo sa kolikom razlikom će se mladi košarkaši Banjica Mege zadovoljiti. Nisu spuštali broj obrtaja i na kraju su u dominantnom maniru upisali pobedu.

Svih 12 igrača kojima je Pejić dao šansu upisali su se u listu strelaca, a istakli su se Jarc sa 22 i Bjelica sa 21 poenom. Avdalović je bio odmah iza sa 19, Vojinović i Bajić su dodali po 14 poena, a dvocifreni su bili i Jordanesku sa 13, kao i Andrić sa 11 poena.

U drugom kolu Kvalitetne lige, pioniri Banjica Mege odmeriće snage sa vršnjacima iz KK Partizan, a susret je na programu u subotu, 28. oktobra.

Banjica Mega: Vojinović 14, Marković 8, Papan 9, Stepanović 15, Bjelica 21, Jarc 22, Bajić 14, Jordanesku 13, Avdalović 19, Andrić 11, Zečević 3, Mihailović 1

Foto: Mega MIS