BARAĆ: „SREĆA ĆE SE VRATITI NEGDE U TOKU SEZONE, A POBEDA VEČERAS JE BILA ZASLUŽENA“

Košarkaši Mega MIS-a upisali su prvu pobedu u novoj sezoni ABA lige, pošto su na gostovanju u Železniku bili bolji od ekipe FMP Soccerbet-a 73:83 (21:19, 13:17, 20:19, 19:28). Vodila se velika borba od prvog minuta, a izabranici Marka Baraća su slomili otpor rivala serijom 13:4 u poslednjoj deonici, stekli dvocifrenu prednost na tri minuta do kraja susreta i zasluženo upisali trijumf. Mega tako posle tri runde regionalnog takmičenja ima učinak 1-2, kao i FMP.

Trener Marko Barać je na konferencije za medije posle utakmice izneo utiske:

Čestitam mojim igračima na velikoj borbi koju su pokazali večeras. Nije bilo jednostavno nakon dve utakmice u kojima smo imali šut za pobedu ostati pozitivan, trenirati na način na koji su oni trenirali. Što se nas tiče, sreća će se vratiti negde u toku sezone, a pobeda večeras je bila zaslužena. Čestitam i domaćinu na velikoj borbi. Pokazali su večeras čvrstinu, borili se do kraja i želim im sreću u nastavku,

rekao je Barać.

Košarkaši Mega MIS-a u četvrtom kolu ABA lige dočekuju Partizan Mozzart Bet, a susret je na programu u ponedeljak, 23. oktobra, od 20.00 u Hali sportova Ranko Žeravica.

Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov