JUNIORI MEGA MIS-A UBEDLJIVIM TRIJUMFOM NAD PARTIZANOM OBEZBEDILI PLASMAN U JEDINSTVENU JUNIORSKU LIGU SRBIJE

Juniori Mega MIS-a su u ubedljivo savladali vršnjake iz Partizana u hali Mega Factory 91:74 (32:16, 15:20, 25:17, 19:21) i tako obezbedili plasman u Jedinstvenu juniorsku ligu Srbije. Izabranici Dragoljuba Avramovića su već u prvoj deonici stekli ozbiljan višak, rival je pripretio do velikog odmora, ali već u trećoj deonici je postalo jasno da crno-beli ne mogu da ugroze prednost juniora Mege, koji su drugom pobedom overili prolaz, jer su prethodno savladali BKK Radnički, koji je u drugoj rundi bio bolji od Vizure.

Pobednički sastav predvodio je Bogoljub Marković sa 18 poena, Ognjen Srzentić je dodao 16, dok je do 11 brojao Ognjen Nikolić. Luka Solomun je takođe došao do dvocifrenog učinka i zabeležio 10 poena, dok je Andrej Mušicki bio na pragu dabl-dabla sa devet poena i osam asistencija.

U poslednjem kolu kvalifikacija juniori Mege igraju sa vršnjacima Vizure, ni poraz ne može da im ugrozi mesto u Jedinstvenoj ligi Srbije, a susret je na programu u nedelju.

Mega MIS: Danilović, Marković 18, Mušicki 9 (8 as), Lazarevski 2, Solomun 10, Siby 7, Karalić, Nikolić 11, Srzentić 16, Spalević 2, Ostojić 4, Milosavčević 11

Foto: Mega MIS