MEGA MIS ZAKAZALA JOŠ ČETIRI PRIPREMNE UTAKMICE PRED ABA SUPER KUP I POČETAK NOVE SEZONE

Košarkaši Mega MIS-a su pripreme za sezonu 2023/24 otpočeli na Mikonosu, gde su odigrali dva kontrolna meča sa ekipom Univerziteta Južna Kalifornija, USC Trojansima. U nastavku priprema će odigrati još četiri utakmice u Srbiji, pre nego što otputuju u Podgoricu, gde će učestvovati na ABA Super Kupu.

Prvi naredni protivnik izabranika Marka Baraća biće OKK Beograd, a susret će se održati u dvorani Mega Factory u subotu, 26. avgusta, od 19.00. Utakmica će biti zatvorena za publiku.

Mega će potom ukrstiti koplja sa Igokeom m:tl, nedelju dana kasnije. Duel sa timom iz Aleksandrovca zakazan je za 2. septembar od 12.00, u Hali sportova Ranko Žeravica.

Mlada Baraćeva ekipa će zatim odigrati još dva susreta u Hali sportova, 5. septembra protiv rumunskog Kluža od 19.00, zatim 12. septembra protiv subotičkog Spartak Office Shoes-a od 18.30.

Posle toga sledi ABA Super Kup, gde će Mega MIS odigrati tri utakmice, počevši od četvrtfinalog susreta sa ekipom Partizan Mozzart Beta. Turnir u glavnom gradu Crne Gore i dvorani Morača je na programu od 18. do 20. septembra, a Mega će na teren prvog dana od 15.00.

Na startu sezone u ABA ligi, košarkaši Mega MIS-a gostuju Cedeviti Olimpiji u Ljubljani, a tačan datum utakmice prvog kola regionalnog takmičenja će biti naknadno utvrđen (između 29. septembra i 02. oktobra).

Foto: Mega MIS