KONDICIONI TRENER MARKO SEKULIĆ POSLE ŠEST GODINA U MEGI PRELAZI U BEŠIKTAŠ

Kondicioni trener Marko Sekulić posle šest godina napušta redove Mega MIS-a i karijeru nastavlja u Bešiktašu, koji od ovog leta sa klupe predvodi srpski stručnjak Dušan Alimpijević. Na mesto kondicionog trenera Mege je došao u leto 2017. godine, a u međuvremenu je istu ulogu obavljao i u reprezentaciji Srbije. Sada se seli u redove istanbulskog tima, koji će u sezoni pred nama učestvovati i u Evrokupu.

Povodom oproštaja od kluba u kome je proveo šest godina, Marko Sekulić je istakao sledeće:

– U svojih 15 godina dosadašnje karijere, sigurno je da mi je ovih 6 godina u Megi bilo najlepše. Da ne bih u nabrajanju nekog slučajno propustio, ovom prilikom bih želeo da se zahvalim svim trenerima i članovima stručnog štaba sa kojima sam zajedno radio, upravi kluba na ukazanom poverenju i obezbeđenim sjajnim uslovima za rad, svim igračima koji su za to vreme prošli kroz Megu na međusobnoj komunikaciji i poštovanju, kao i svim zaposlenima u hali Mega Factory koji su maksimalno bili posvećeni našim potrebama. Svi su učinili da rad u Megi ne doživljavam samo kao posao, već kao i stil života i uopšte, da Megu doživim kao jednu veliku porodicu. Želim da verujem da sam Megi vratio bar deo onoga što je ona dala meni i veoma sam ponosan na sve što je urađeno u ovih 6 godina. Odlazim bogatiji za jedno veliko životno iskustvo i veliki prijatelja koje sam stekao ovde,

izjavio je Sekulić na rastanku, koga će na mestu kondicionog trenera prvog tima Mega MIS-a zameniti njegov dugogodišnji saradnik Pavle Tasić.

Sekulić je posle igračke karijere, tokom koje je nastupao za Užice, Zemun, Zlatibor, Javor, Crnokosu, Varda-Višegrad, Svislajon Vršac, Napredak, Mogren-Budva, Ulcinj i OKK Beograd, prvi trenerski angažman imao Slobodi iz Užica, a radio je kao kondicioni trener još u Polifarmu (Poljska), PBG Basket-u (Poljska), Hemofarmu, zatim u odbojkaškim klubovima Volero (Švajcarska) i Alba (Rumunija).

Marko, hvala na svemu i srećno!

Foto: Mega MIS