KADETI MEGA MIS-A NASTAVILI TRIJUMFALNI NIZ U ČETVRTOM KOLU TRIGLAV KADETSKE LIGE SRBIJE

Pre samo nekoliko dana kadeti Mega MIS-a savladali su Slogu u zaostalom susretu trećeg kola Triglav Kadetske lige Srbije, a već danas su ponovo bili na terenu. Još jednom su ubedljivo slavili, ovoga puta protiv ekipe Čačak 94 Quantox 76:55 (28:16, 17:15, 13:12, 18:12). Izabranici Petra Radonjića su uspostavili kontrolu već u prvoj deonici, čuvali prednost u nastavku susreta i postepeno je uvećavali. Gosti su se koliko toliko držali sve do poslednje četvrtine, ali nisu imali snage da ozbiljnije ugroze prednost Mege koja posle četiri kola ima maksimalan učinak 4-0.

Radonjićevu ekipu su do trijumfa vodili Abdramane Sibi sa 17 poena i deset skokova, kao i Ognjen Nikolić koji je takođe upisao dabl-dabl. Uz 10 poena ubeležio je i čak 15 uhvaćenih lopti. Ispratio ih je sa 11 poena Ian Lazarevski.

Kadeti Mega MIS-a posle četiri runde dele prvo mesto na tabeli Triglav Kadetske lige Srbije sa Vojvodinom, a u u petom kolu ih čeka gostovanje u Kragujevcu ekipi SPD Radnički d.o.o.

Mega MIS: Popović 3, Solomun 8, Tofoski 9, Lazarevski 11, Nikolić 10 (15 sk), Božilović, Srzentić 9, Spalević 1, Sibi 17, Živković 3, Milosavčević 5

Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov