JUNIORI MEGA MIS-A KREĆU U ODBRANU REGIONALNOG TRONA

Juniorska selekcija Mega MIS-a će u petak otpočeti odbranu trona u Juniorskoj ABA ligi. Izabranici Dragoljuba Avramovića će se tokom prve faze takmičenja boriti za prvo mesto u Grupi A sa Borac Mozzartom i Mornar-Barskim zlatom. Prvi meč na programu je u petak 11. novembra, a juniori Mege će ukrstiti koplja sa vršnjacima iz Borca (18.30). Sve utakmice igraju se u dvorani TRK Zlatibor, a samo pobednik grupe obezbeđuje plasman na Fajnal for.

Prethodne sezone juniori Mege osvojili su treću titulu u regionalnom prvenstvu. Prvi put su na jadranski tron seli u premijernom izdanju takmičenja 2018. godine, a šampioni su bili i u protekle dve godine.

Trener Avramović će u prvoj fazi takmičenja na raspolaganju imati sledeći sastav: Miodrag Gačić, Ognjen Nikolić, Rade Zečević, Petar Milosavčević, Abdramane Sibi, Andrija Jelavić, Aleksa Milenković, Asim Đulović, Danilo Dožić, Ognjen Srzentić, Bogoljub Marković i Andrej Mušicki.

Drugi meč juniori Mege će odigrati već u subotu 12. novembra protiv Mornara. Susret je na programu od 16.30.

Sa dva trijumfa juniorska selekcija Mega MIS-a krenula je i u odbranu trona na domaćoj sceni, pošto je na startu Roda Juniorske lige Srbije bila bolja od Dinamik VIP PAY-a i Žitko Basketa.

Raspored:

Petak
18.30: Mega MIS – Borac Mozzart
Subota
16.30: Mornar-Barsko zlato – Mega MIS
Nedelja
15.00: Borac Mozzart – Mornar-Barsko zlato

Foto: Mega MIS