MEDICAL INNOVATION SOLUTIONS NOVI NASLOVNI SPONZOR MEGE!

Košarkaški klub Mega jedinstven je sportski projekat u Evropi, a kao takav izuzetno je atraktivan kao partner brojnim uspešnim kompanijama. U prilog tome svedoči podatak da će Mega u narednoj sezoni imati novog naslovnog sponzora – kompaniju Medical innovation solutions, pa će predstojeće takmičarske sezone 2022/23 tim nositi naziv „Mega MIS“.

Medical Innovation Solutions je prvi distributer medicinske opreme za projekte, kapitalnu opremu i potrošni materijal koja posluje kroz mrežu svojih regionalnih kompanija u zemljama bivše Jugoslavije, u Rumuniji, Bugarskoj, Mađarskoj i Grčkoj. Kroz integraciju savremenih modularnih građevinskih rešenja i medicinske opreme najboljih evropskih i svetskih proizvođača, svojim klijentima nudimo jedinstvena rešenja po principu ključ u ruke.

– Kao društveno odgovorna kompanija, od početka svog poslovanja ulažemo u razvoj mladih u sportu, najpre podrškom FK Kampione, a zatim i projektu Sportsko selo. U KK Mega MIS smo prepoznali partnera sa istom vizijom i idejama sa kojim ćemo nastaviti da dajemo mladima šansu za napredak i uspeh – rekao je prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora Saša Pozder, osnivač i vlasnik kompanije Medical Innovation Solutions.

Generalni menadžer Mega MIS, Goran Ćakić istakao je veliko zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom:

– Iz godine u godinu, odličnim radom i rezultatima sa izuzetno mladim igračima Mega znatno proširuje svoj marketinški potencijal. Uspešne i priznate kompanije žele s nama da sarađuju i to je potvrda da smo na dobrom putu i da radimo prave stvari. Uveren sam da će partnerstvo sa kompanijom Medical Innovation Solutions biti plodonosno na obostrano zadovoljstvo i da ćemo uz njihovu pomoć i podršku nastaviti da se još više razvijamo i rastemo kao klub. Ukazano poverenje potrudićemo se da na pravi način opravdamo dobrim rezultatima na terenu, ali i nastavkom produkcije vrhunskih igrača, kako za NBA ligu, tako za naš nacionalni tim – zaključio je Ćakić.

Foto: Mega MIS