MILOSAVLJEVIĆ NASTAVLJA KARIJERU U BURSASPORU

Dragan Milosavljević nastavlja karijeru u Turskoj!

Sada već bivši igrač Mege Dragan Milosavljević će nastaviti karijeru u turskom Bursasporu koji će naredne sezone nastupati i u Evrokupu. Milosavljević je početkom aprila, posle dugog odsustva zbog povrede, pojačao redove Mege za Superligu gde je ostvaren prvi klupski plasman u finale Superlige, a Milosavljević je u tom velikom uspehu učestvovao sa 8.3 poena po utakmici.

Dragan Milosavljević je rođen 11. maja 1989. godine, visok je 198 centimetara i igra na poziciji dva. U bogatoj karijeri je pored Mege nastupao još za Napredak iz Kruševca, Radnički iz Kragujevca, Partizan, Albu iz Berlina da bi poslednje četiri godine proveo u španskoj Unikahi. Sa Partizanom je osvojio dve Jadranske lige, četiri titule i dva kupa Srbije, uz priznanje za MVP-a plej-ofa Srbije 2013. godine, dok je sa Albom 2016. godine osvojio nemački kup.

Sa reprezentacijom Srbije je osvojio srebro na Evrobasketu 2017. godine, a za nacionalni tim je nastupao i u nedavno završenim kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju.

Hvala na svemu i srećno Gagi!

Foto: Mega Basket/Ivica Veselinov