MEGA OVOG LETA PONOVO NA BAHAMIMA PROTIV NCAA EKIPA

Mega Soccerbet ovog leta na Bahamima, po treći put u poslednje četiri godine, odigrati utakmice protiv NCCA ekipa. Ovaj put Mega će na egzotičnoj destinaciji odigrati tri utakmice, od kojih će dve biti protiv Univerziteta Indijana, i to 13. i 15. avgusta dok će treća utakmica 17. avgusta biti protiv druge NCAA ekipe koja će biti naknadno određena. Sve utakmice će se igrati u Atlantis Rizortu na Bahamima.

Univerzitet Indijana je pet puta osvajao titulu šampiona NCAA lige a zanimljivo je da su trenutno poslednja ekipa koja je to učinila bez poraza u sezoni (1976.). U objavi njihove letnje turneje na Bahamima, Mega je opisana kao „košarkaški gigant iz istočne Evrope“, dok je trener Indijane Majk Vudson istakao „da ima veliko poštovanje prema Megi i da će te utakmice biti odlična priprema za izazove koje očekuju njegovi ekipu u predstojećoj sezoni“.

Mega je po prvi na Bahamima gostovala leta 2018. godine kada je odigrala utakmicu protiv Kentakija dok je 2019. godine igrala dva meča protiv Teksas Tek-a.

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić je istakao da mu je drago da se tradicija nastavlja i da je Mega prepoznata kao pozdan partner NCAA timova:

– Zadovoljstvo nam je što ćemo treći put na Bahamima imati priliku da igramo protiv nekih od najboljih univerzitetskih ekipa u SAD. Drago nam je da se ova tradicija nastavlja i da smo kao klub prepoznati kao pouzdani partneri NCAA timovima, jer nas spaja zajednički cilj a to je kvalitetan razvoj mladih igrača čemu smo duboko posvećeni. Utakmice u prošlosti protiv Kentakija, Mičigena i Teksas Teka su bile veoma uzbudljive i uvereni smo da će i predstojeći dueli sa NCAA ekipama ove godine biti podjednako kvalitetni. Očekujemo ih sa uzbuđenjem i velikom željom da se prikažemo u najboljem svetlu,

izjavio je Ćakić.

Foto: iuhoosiers.com/Indiana University