MEGA SOCCERBET U PETAK PROTIV CEDEVITA OLIMPIJE NA STARTU KVALIFIKACIONOG TURNIRA JUNIORSKE EVROLIGE

Juniorska ekipa KK Mega Soccerbet će od petka 26. do nedelje 28. marta učestvovati na kvalifikacionom turniru juniorske Evrolige „Adidas Next Generation Tournament Marko Ivković“ koji se održava u hali FMP u Železniku. Juniori Mege će pokušati sa trijumfom na kvalifikacijama da obezbede učešće na Finalnom turniru koji će se održati tokom trajanja Fajnal fora Evrolige u Kelnu, od 27. do 30. maja.

Izabranici trenera Dragoljuba Avramovića se nalaze u B grupi sa ekipama Lokomotiva Kuban (Rusija), Cedevita Olimpija (Slovenija) i Budućnost VOLI (Crna Gora) dok se u A grupi takmiče Crvena zvezda mts, Partizan NIS, U-BT Kluž (Rumunija) i Makabi Tel Aviv (Izrael). Dve prvoplasirane ekipe iz obe grupe će se u nedelju od 20 časova boriti za plasman na Finalni turnir.

Juniori Mege prvi meč igraju u petak od 14 časova protiv Cedevita Olimpija a sve utakmice će biti prenošene na TV Arena Sport i putem Youtube kanala TV Arena Sport.

Trener juniora Mega Soccerbet-a će na kvalifikacionom turniru moći da računa na sledeće igrače: Danilo Labović, Mihailo Milutinović, Radovan Kompirović, Nikola Jović (kapiten), Nikola Đurišić, Andrija Vučurović, Petar Avlijaš, Ahmet Jonović, Danilo Dožić, Nikola Đapa, Filip Stanojević i Oleksandr Kobzistij.

Pred početak turnira trener juniora Mege Dragoljub Avramović je istakao da njegova ekipa jedva čeka da počne takmičenje:

– Apsolutno jedva čekamo da takmičenje počne. O težini kvalifikacionog turnira i naporu koji će se utrošiti ne bih govorio, ipak je to najveće klupsko takmičenje, nema lakšeg ili težeg protivnika. Očekujem da igramo kvalitetnu i lepu košarku i da predstavimo naš rad i talenat igrača na najbolji način.

izjavio je Avramović:

Raspored:

26.03. od 16:00: Cedevita Olimpija – Mega Soccerbet 
27.03. od 10:00: Mega Soccerbet – Lokomotiva Kuban
27.03. od 20:00: Budućnost VOLI – Mega Soccerbet
28:03: od 12:00 do 18:30: utakmice za plasman, takmičenje u šutiranju trojki i zakucavanjima
28.03. od 20:00 – finale

Foto: Mega Soccerbet