JOVANOVIĆ: „BILA JE DOBRA UTAKMICA OD POČETKA DO KRAJA, PONOSAN SAM NA MOJU EKIPU“

Košarkaši Mega Soccerbet-a su u fantastičnom meču u kojem su imali i 19 poena prednosti, na kraju izgubili od Partizana NIS sa 79:77 (16:27, 24:23, 16:15, 23:12) i to košem Rašona Tomasa u poslednjim sekundama meča. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića su imali prednost najveći deo meča, uspeli su posle preokreta Partizana da povedu u poslednjem minutu, ali je na kraju Partizan slavio na već opisan način u okviru utakmice 10. kola ABA lige koja je odigrana u Hali sportova Ranko Žeravica.

Trener Mege Vladimir Jovanović je i pored poraza u poslednjim sekundama imao puno razloga za ponos, što je istakao i na konferenciji za štampu posle meča:

– Bila je dobra utakmica od početka do kraja. U drugom poluvremenu smo imali problem sa agresivnošću Partizana i pre svega skokom, iako smo u konačnom zbiru u tom segmentu dobili ekipu koja je najbolja skakačka ekipa u ABA ligi. Na to sam sigurno ponosan. Na kraju nismo odgovorili dovoljnom preciznošću kada su oni pojačali agresivnost i utakmica se završila kako se završila. Normalno da su presudila ta njihova dva ofanzivna skoka. Dobili smo ih u tom segmentu, ali su oni imali tajming kad da ih uhvate i prelomili su meč u tih šest desetinki. Čestitam Partizanu i čestitam svojoj ekipi na prikazanoj igri,

izjavio je trener Mege.

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov