SPORTSKA KLADIONICA SOCCERBET NOVI NASLOVNI SPONZOR MEGE

Košarkaški klub Mega u predstojeću sezonu ulazi sa novim generalnim sponzorom, Sportskom kladionicom Soccer. Ugovor je potpisan na godinu dana tokom kojih će se Mega takmičiti pod imenom Mega Soccerbet.

Svečano potpisivanje ugovora je upriličeno u prostorijama Soccerbet-a u Bloku A na Novom Beogradu, gde su generalni menadžer Mege Goran Ćakić i generalni direktor sportskih kladionica Soccer Draženko Ruljić potpisali ugovore i tom prilikom razmenili prigodne poklone.

Potpisivanju ugovora su prisustvovali i trener Mega Soccerbet-a Vladimir Jovanović, kao i igrači Marko Simonović, Filip Petrušev, Milenko Tepić, Nikola Mišković i Luka Cerovina.

– Izuzetno zadovoljstvo nam je što se kompanija Soccerbet pridružila našoj košarkaškoj porodici i što će predvoditi naš sponzorski pul u predstojećoj sezoni kao naslovni sponzor. Drago nam je da su prepoznali sve ono što Mega radi prethodnih godina i kao uvek, daćemo sve od sebe da saradnja bude što uspešnija na obostrano zadovoljstvo, 

rekao je Goran Ćakić po potpisivanju ugovora i dodao:

– Ovom prilikom bih želeo da se u ime kluba zahvalim i našem prethodnom generalnom sponzoru kompaniji Bemax na zaista sjajnoj saradnji u prethodne tri sezone. 

Generalni direktor Soccer kladionica Draženko Ruljić je izjavio da mu je čast da igrači Mege na svojim dresovima ponesu ime Soccerbet-a:

– Košarkaški klub Mega Soccerbet iznedrio je neke od naših najboljih košarkaša i reprezentativaca koji igraju po najvećim klubovima širom sveta. Čast nam je da igrači ovog renomiranog kluba na svojim dresovima ponesu ime našeg brenda. U ovo partnerstvo smo ušli s ciljem da se zajedno razvijamo kao i da pomognemo našim talentima da nose boje svog omiljenog kluba i igraju vrhunsku košarku u svojoj zemllji. Kladionice Soccer već dugi niz godina podržavaju sport u Srbiji i ovo je pokazatelj naše posvećenosti strategiji razvoja sporta,

rekao je Ruljić.

Mega Soccerbet će pod novim imenom prve utakmice odigrati tokom priprema na Zlatiboru od 17. do 20. septembra, kada će odigrati kontrolne mečeve protiv Slobode iz Užica, Zlatibora i Borca iz Čačka. 

Foto: Mega Soccebet/Ivica Veselinov