FUNDIĆ: „POKUŠAĆEMO DA UVEDEMO PARTIZAN U RITAM KOJI NAMA ODGOVARA“

Košarkaši Mega Bemaxa u četvrtak od 17:30 nastavljaju takmičenje u Superligi kada će u hali „Mega Factory“ u Beogradu dočekati Partizan NIS u okviru 6. kola takmičenja. Izabranici trenera Dejana Milojevića su vezali četiri pobede u ligi pa će u dobrom raspoloženju dočekati derbi grupe B Superlige.

Sve ulaznice za meč su usled velike potražnje i ograničenog kapaciteta hale podeljene prijateljima kluba i sponzorima tako da će pristup hali i ulaz biti omogućen samo licima koji poseduju kartu za meč.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao da njegova ekipa posle četiri vezane pobede u dobrom raspoloženju dočekuje Partizan:

– U četvrtak igramo meč protiv Partizana koji je uz Crvenu zvezdu glavni favorit za titulu. Imaju veoma kvalitetnu ekipu i sigurno je da nas očekuje težak meč. Mi smo digli igru posle poraza od njih u 1. kolu, vezali 4 pobede i u dobrom raspoloženju dočekujemo utakmicu. Na nama je da odigramo agresivno u odbrani uz dobru energiju na terenu, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo,

izjavio je Milojević.

Posle 5 odigranih kola Superlige, Mega Bemax je na drugom mestu grupe B sa četiri pobede i jednim porazom dok je Partizan NIS prvi bez poraza. U poslednjem susretu ove dve ekipe u 1. kolu Superlige, Partizan je slavio u hali Aleksandar Nikolić sa 102:69.

Krilni centar Mege Stefan Fundić je istakao da je potrebno da njegova ekipa nastavi sa igrama i pristupom kao u prethodnim mečevima:

– U odličnom ritmu posle četiri vezane pobede dočekujemo Partizan koji ima izuzetno kvalitetan tim. Moramo pre svega da budemo agresivni u odbrani i da pokušamo da uvedemo Partizan u ritam koji nama odgovara. Sigurno je da su dobro motivisani i da će želeti da pobedom protiv nas potvrde prvo mesto u grupi. Ukoliko nastavimo sa igrom i pristupom koji smo imali na prethodnim utakmicama, verujem da ćemo imati šansu da iznenadimo Partizan i zabeležimo pobedu na domaćem terenu,

izjavio je Fundić.

Utakmica 6. kola Superlige između Mega Bemaxa i Partizana NIS je zakazana za četvrtak 16. maj od 17:30 časova u hali „Mega Factory“ u Beogradu uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov