MEGA BEMAX DOMAĆIN F8 TURNIRA TRIGLAV KADETSKE LIGE

Košarkaški klub Mega Bemax biće domaćin završnog turnira Triglav Kadetske lige Srbije koji će se od 3. do 5. maja održati u hali „Mega Factory“ u Beogradu. Izabranici trenera Dragoljuba Avramovića su bili i više nego ubedljivi u ligaškom delu gde su zabeležili 21 pobedu i samo 1 poraz uz koš razliku plus 703. 

Kadeti Mega Bemaxa će pokušati da ponove uspeh iz 2016. godine kada je osvojena titula šampiona Srbije, a u tom timu su igrali i sadašnji prvotimci Nikola Mišković, kao i Goga Bitadze koji se nalazi na pozajmici u ekipi Budućnost VOLI. Na tom putu prva prepreka će im biti Mladost Veternik Sport’s World.

Parovi četvrtfinala:

Mega Bemax – Mladost Veternik Sports World
Partizan NIS – Radnički 1950
Crvena zvezda mts – Konstantin
Vizura – Mladost

U međuvremenu, juniori Mega Bemaxa koje sa klupe predvodi Branko Milisavljević će se od 19. do 21. aprila takmičiti na F8 turniru Roda Juniorske lige Srbije koji će se održati u hali „FMP“ u Železniku. Mega je regularni deo sezone završila na 3. mestu sa 17 pobeda i 5 poraza a protivnik juniora Mege u četvrtfinalu je Mladost.

Pionire KK Banjica Mega od 14. do 16. aprila očekuje polufinalni turnir. Izabranici trenera Aleksandra Čolića su Kvalitetnu ligu završili na 1. mestu sa 19 pobeda i 3 poraza.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov