GIMNASTIČARKE KATARINA I MARINA GOŠĆE MEGE NA MEČU PROTIV BUDUĆNOSTI

Košarkaši Mega Bemaxa će su u okviru 21. kola ABA lige u Sremskoj Mitrovici izgubili od ekipe Budućnost VOLI sa 70:77. I na ovom meču je nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani. Ovoga puta su gošće kluba bile mlade gimnastičarke Katarina i Marina.

Katarina Kolarić je članica Fitnes i gimnastičarskog kluba „Star SM“ i odlična je učenica 1. razreda Srednje medicinske škole „Draginja Nikšić“. Kaća je 6 godina reprezentativka Srbije u FitKid-u. Na poslednjem Evropskom prvenstvu u Italiji je zauzela 3. mesto u konkurenciji 550 takmičarki. Katarina je aktivna volonterka Crvenog krsta i pored toga, redovno nastupa na pauzama na utakmicama Mege a njen omiljeni igrač Mege je Dejan Janjić.

Marina Ljubišić je članica Fitnes i gimnastičarskog kluba „Star SM“ i odlična je učenica 8. razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“. Već 3 godine je reprezentativka Srbije u FitKid-u. Na Evropskom prvenstvu u Italiji je zauzela 4. mesto. Marina takođe redovno nastupa na pauzama na utakmicama Mege a njen omiljeni igrač Mege je Edin Atić.

Pre početka meča Katarina i Marina su se pozdravile sa igračima Mege a utakmicu su pratili sa specijalnih mesta u bojama kluba uz teren. U pauzi u poluvremenu ih je publika u Sremskoj Mitrovici pozdravila velikim aplauzom a od kluba su dobili poklon pakete. Na kraju meča su se Katarina i Marina za uspomenu slikale sa košarkašima Mege Dejanom Janjićem i Edinom Atićem.

U poluvremenu su održani finalni 3×3 basket mečevi u kome su se takmičili osnovci iz škola iz Sremske Mitrovice. U konkurenciji devojčica je ekipa „77“ je savladala „Džordanke“ sa 4:2 dok je u konkurenciji dečaka tim „MH“ pobedio „Svejedno“ sa 5:4.

U pauzama između četvrtina su se gledaoci takmičili u šutiranju sa pola terena za TV, poklon kompanije Tehnomanija.

Ovog puta, na opšte oduševljenje publike u hali, mladi Nikola Stojkov je bio precizan sapa je tako i treći TV, poklon kompanije Tehnomanija, ove sezone otišao u ruke preciznog gledaoca na utakmici Mega Bemaxa.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov