MLADI TENISERI NIKOLA I NEŠA ISPRATILI VELIKU BORBU MEGE SA CEDEVITOM

Košarkaši Mega Bemaxa je izmakla pobeda na početku 2019. godine pošto je u odličnoj atmosferi u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici Cedevita slavila sa 101:107 u okviru susreta 14. kola ABA lige. I na ovom meču je nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani. Ovoga puta su gosti bili mladi teniseri Nikola Noković i Neša Pavlović.

Nikola Noković ima 9 godina, član je teniskog kluba „Zmaj“ i 2. je na listi mlađih pionira Srbije. U 2018. godini je osvojio 3 turnira, 2 u Beogradu i 1 u Novom Sadu. Do sada je osvojio 15 medalja. Teniski uzor mu je Novak Đoković.

Neša Pavlović ima 6 godina, takođe je član teniskog kluba „Zmaj“ i počeo je da igra turnire pre 2 godine. Na turniru u Beogradu je osvojio srebrnu medalju a do sada je osvojio 11 medalja. Teniski uzor mu je Novak Đoković a pored tenisa, voli da igra fudbal i košarku. Omiljeni igrač Mege mu je Zoran Nikolić.

Pre početka meča su se Nikola i Neša pozdravili sa igračima Mege a utakmicu su pratili sa specijalnih mesta u bojama kluba uz teren. U pauzi u poluvremenu ih je publika u Sremskoj Mitrovici pozdravila a od kluba su dobili poklon pakete. Na kraju meča Nikola i Neša su se za uspomenu slikali sa Zoranom Nikolićem i Stefanom Fundićem.

U poluvremenu su odigrani 3×3 basket mečevi u kojima su se takmičile devojčice iz osnovnih škola sa iz Sremske Mitrovice. Ekipa „Džordanke“ je savladala „Paklene košarkašice“ sa 5:0 dok je ekipa „77-ica“ bila bolja od „Klizačica“ sa 4:1. Mini liga će biti igrana tokom utamica Mega Bemaxa u Sremskoj Mitrovici a za pobednike su predviđene lepe nagrade.

U pauzama između četvrtina su se gledaoci takmičili u šutiranju sa pola terena za TV, poklon kompanije Tehnomanija, ali nažalost, nisu bili precizni.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov