MEGA BEMAX I TEHNOMANIJA ZAJEDNO I U NOVOJ SEZONI

Tehnomanija će podržavati Košarkaški klub Mega Bemax i u sezoni 2018/19, a produžetak saradnje koji je započet prošle sezone je potvrđen Ugovorom o sponzorstvu koji je najuspešniji domaći lanac za prodaju tehnike potpisao sa Megom.

Tehnomanija je lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo, i poseduje široku maloprodajnu mrežu koja ima 35 objekta u više od 20 gradova Srbije. Pored maloprodajnih objekata, Tehnomanija je postavila standard kada je u pitanju online kupovina tehnike. Online shop Tehnomanije omogućava korisnicima brzu i tačnu pretragu, pregled specifikacija kao i uporedni prikaz proizvoda, i jednostavnu kupovinu uz različite načine plaćanja.

U bogatoj ponudi se nalazi 350 brendova domaćih i stranih renomiranih proizvođača sa više od 20.000 proizvoda. Uređaji iz širokog asortimana Tehnomanije obuhvataju nekoliko robnih grupa: bela tehnika, mali kućni aparati, klimatizacija i grejanje, televizori, IT uređaji, telefoni, dodatna oprema, auto oprema i pokućstvo.

U želji da Mega Bemax ostvari što bolje rezultate, Tehnomanija će nastaviti ovom timu da pruža podršku na putu ka novim uspesima!
Foto: Mega Bemax