PRVI DAN NA BAHAMIMA ZA MEGU – AKLIMATIZACIJA, TRENINZI I RAZONODA

Košarkaši Mega Bemaxa su u utorak uveče doputovali na Bahame gde ih očekuju mečevi sa Kentakijem i San Lorencom. Nakon smeštaja i večere, kao i potrebnog odmora posle celodnevnog puta, prvi dan za košarkaše Mega Bemaxa je bio bogat sadržajem. O tome je govorio i generalni menadžer Mega Bemaxa Goran Ćakić:

– Posle celodnevnog puta i dolaska u večernjim časovima na Bahame, igrači su se brzo aklimatizovali i ušli u normalan ritam treninga pred utakmice koje slede, protiv San Lorenca i Kentakija. Ambijent i uslovi su zaista fantastični i između dva treninga, igrači su imali slobodno vreme da uživaju na plaži i u vodenom parku, kao i u ostalom bogatim sadržajima Atlantis Rizorta,

rekao je Ćakić, i nastavio o meču koji svi iščekuju:

– Zanimljivo je da je na Bahame doputovalo oko 1500-2000 navijača Kentakija koji borave u hotelu kako bi ispratili Kentaki na njihovoj mini turneji. Kentaki će odigrati četiri meča na Bahamima, ali se svi uglavnom spremaju i pričaju o glavnom meču sa Megom, koja će biti centralni događaj tokom njihovog boravka ovde,

izjavio je Ćakić.

Mega Bemax prvi meč igra protiv šampiona Južne Amerike, San Lorenca 10. avgusta u 19 časova po lokalnom vremenu odnosno u subotu u 1 čas posle ponoći po srpskom vremenu, dok je u istom terminu u nedelju 1 čas posle ponoći zakazan duel sa Kentakijem uz direktan prenos na TV Arena Sport, kao i na dva ESPN kanala.

Slobodno vreme između treninga igrači su iskoristili da se opuste na plaži i u vodenom parku a ovih dana će imati i interno takmičenje za najbolju fotografiju i video snimljen GoPro kamerom, a najbolji među njima će biti nagrađeni sa panoramskim razgledanjem Beograda helikopterom.

Foto: Mega Bemax
Video 2: GoPro 6