KARATISTKINJE SARA I ELENA GOŠĆE MEGE NA MEČU PROTIV IGOKEE

Košarkaši Mega Bemaxa su savladali Igokeu sa 99:87 u okviru meča poslednjeg kola ABA lige koji je odigran u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici a i na ovom meču se nastavilo sa projektom Mega Experience u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani.

Ovoga puta su gošće kluba bile mlade karatistkinje Sara Starčević i Elena Milošević.

Sara Starčević je rođena 2008. godine, učenica je 3. razreda Osnovne škole Jovan Popović i  trenira karate 3 godine u Karate klubu Srem. Sara ima zeleni pojas, takmiči se u katama i ima preko 20 zlatnih medalja. Proglašena je za najuspešniju takmičarku međunarodnog turnira “Nippon Top Ten” sa osvojene tri zlatne medalje. Omiljeni košarkaš Mege joj je Ognjen Čarapić.

Elena Milošević je rođena 2007. godine i učenica je 4. razreda Osnovne škole Jovan Popović. Trenira karate samo 2 godine, ima narandžasti pojas i jedna je od najtrofejnijih takmičarki Karate kluba Srem. Prvakinja je Vojvodine i Srbije u katama i borbama. Karate je njen život a cilj – olimpijsko zlato. Omiljeni košarkaš Mege joj je Ognjen Jaramaz.

Pre početka meča Sara i Elena su se prilikom predstavljanja ekipa pozdravile sa igračima Mege a potom su meč pratile sa počasnih mesta pored terena. U pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljenje publici u hali koja ih je pozdravila aplauzom a od kluba su dobile poklon pakete.

Na kraju meča je Mega stigla do pobede a Sara i Elena su se za uspomenu slikale sa Nikolom Miškovićem i Petrom Aranitovićem.

Pred početak meča publika u Sremskoj Mitrovici je pozdravila aplauzom bivšeg igrača Mege a sada člana Igokee Stefana Glogovca. Njemu je prigodan poklon u ime kluba uručio Generalni menadžer Mega Bemaxa Goran Ćakić.

U toku utakmice su na tribine ispucavane majice kompanije Roda a gledaoci su imali priliku da se osveže uz proizvode brenda „K Plus“ a na poluvremenu je održano takmičenje u šutiranju na koš za poklon pakete kompanije Roda.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov