MLADI RASTKO SA ODUŠEVLJENEM ISPRATIO POBEDU MEGE

Košarkaši Mega Bemaxa su pobedom nad ekipom MZT Skopje Aerodrom sa 106:77 praktično obezbedili opstanak u ABA ligi pa će u preostalim utakmicama imati priliku da se bore za što bolji plasman.

Pobedu Mege u Sremskoj Mitrovici je ispratio pored terena i njen bivši igrač Dilan Enis, koji je svakako bio veoma zadovoljan prikazanom igrom njegovih bivših saigrača.

Prilikom predstavljanja ekipa publika u Sremskoj Mitrovici je velikim aplauzom pozdravila bivšeg igrača Mega Bemaxa Radosava Spasojevića kome je je Generalni menadžer Goran Ćakić uručio prigodan poklon u ime kluba.

I na meču protiv MZT-a je nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga he gost kluba bio mladi i multi-talentovani Mitrovčanin Rastko Pavlović.

Rastko je odličan je učenik sedmog razreda OŠ “Slobodan Bajić Paja” i šestog razreda muzičke škole „Petar Krančević“, instrument harmonika. Na međunarodnom takmičenju „Fantast“ u Bečeju iz harmonike osvojio je dve godine za redom prvu nagradu. 2016. je na opštinskom takmičenju iz fizike osvojio prvo mesto, na  okružnom drugo mesto i na republičkom treće mesto. Trenirao je atletiku u AK “Srem”, a fudbal već godinu i po u FK “Trgovački”.  Omiljeni košarkaši su mu Stef Kari i Vlatko Čančar.

Rastji se pre meča prilikom predstavljanja ekipa pozdravio sa igračima Mega Bemaxa a potom je utakmicu pratio sa specijalnog mesta pored terena. U pauzi između treće i četvrte četvrtine je predstavljeni publici u Sremskoj Mitrovici koja ga je pozdravila aplauzom a od Mege je dobio poklon paket.

Na kraju meča su se Ognjen Čarapić i Vlatko Čančar slikali sa mladim Rastkom za lepu uspomenu sa ovog meča.

Specijalni gosti na utakmici protiv MZT-a su bili juniori Mega Bemaxa koji su u nedelju osvojili Juniorsku ABA ligu u prvoj sezoni takmičenja i to pošto su u finalu savladali vršnjake iz Crvene zvezde mts sa 60:82. Juniore Mege na čelu sa trenerom Vladom Vukoičićem publika u Sremskoj Mitrovici je pozdravila ovacijama prilikom izlaska na teren u pauzi između prve i druge četvrtine.

U pauzama u toku utakmice su na tribine hale PSC Pinki ispucavane majice kompanije Roda. U poluvremenu meča je održano takmičenje u porodičnom šutiranju na koš za poklon pakete kompanije Roda.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov