MLADI FUDBALERI ALEKSANDAR I LAZAR UŽIVALI U IGRI MEGE PROTIV MORNARA

Košarkaši Mega Bemaxa su nastavili sa odličnim partijama u ABA ligi pošto je u okviru 3. kola savladan Mornar sa 91:70 a takođe je i nastavljeno sa Mega Experience projektom u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani.

Ovog puta, Mega je ugostila mlade fudbalere Aleksandra Mikića i Lazara Andrića, učenike Osnove škole „Jovan Popović“ iz Sremske Mitrovice.

Aleksandar Mikić je rođen 15.avgusta 2004. godine i odličan je učenik sedmog razreda. Aleksandar je u svojoj sedmoj godini počeo da trenira atletiku u Atletskom klubu „Srem“, ali je ubrzo shvatio da je njegova ljubav fudbal i od tad trenira fudbal u FK „Srem“. Igra na poziciji zadnjeg veznog, omiljeni igrač mu je Serhio Buskets a od košarkaša Kostja Mušidi.

Lazar Andrić je rođen 20. aprila 2006. godine, i odličan je učenik petog razreda. Trenira fudbal i atletiku ali je fudbal njegov prvi izbor koji je počeo da trenira u svojoj sedmoj godini. Član je FK „Srem“ i Atletskog kluba „Srem“ iz Sremske Mitrovice. Iz atletike ima preko 20 osvojenih medalja a u fudbalu igra na poziciji levog krila, omiljeni igrač mu je Nejmar a od košarkaša Ognjen Jaramaz.

Na početku meča Aleksandar i Lazar su se pozdravili sa igračima Mege da bi potom utakmicu gledali sa počasnih mesta pored terena. U pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljeni publici u Sremskoj Mitrovici kada su nagrađeni aplauzom a od Mege su dobili poklon pakete. Na kraju meča, Aleksandar i Lazar su se slikali sa igračima Mege Vlatkom Čančarom i Milošem Koprivicom.

U pauzama u toku utakmice gledaoci u hali PSC Pinki su se osvežili uz proizvode kompanije Roda, a u poluvremenu je održano porodično takmičenje u šutiranju na koš za Roda poklon pakete.

Foto: Mega Bemax/Nikola Novaković