PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVE ZA „MEGINIH 100“

Košarkaški klub Mega Bemax je odlučio da produži rok za prijavu za besplatnu školu košarke „Meginih 100“ kako bi time pružio šansu najmlađim ljubiteljima igre između dva obruča da naprave prve košarkaške korake, odnosno da steknu nova znanja, ukoliko su i trenirali košarku i pre „Meginih 100“. Prijave će trajati do srede 4. oktobra odnosno popune kapaciteta, s tim što je početak besplatne škole košarke „Meginih 100“ pomeren za subotu 7. oktobar.

Roditelji mogu prijaviti dečake rođene 2007. i 2008. godine, popunjavanjem prijave na Facebook stranici KK Mega Bemax ili slanjem kontakt podataka na mejl: meginih100@bcmegabasket.net

 

Napominjemo da će 100 najbržih koji pošalju prijave biti izabrani za školu košarke “Meginih 100” s tim što do popune kapaciteta svaki dan na fejsbuk stranici KK Mega Bemax biti objavljivana lista do tada hronološki prijavljenih učesnika. Po okončanju roka za prijave odnosno popunjenog kapaciteta škole košarke „Meginih 100“, biće objavljena konačna lista primljenih učesnika, kao i termini za prve treninge.

Škola košarke „Meginih 100” će trajati od 7.10.2017. do 31.01.2018. i održavaće se subotom i nedeljom u hali „Mega Factory” u Beogradu, u ulici Braće Jerković 119a. Treninge će voditi Dalibor Radenović i Marko Čekanović, mladi treneri sa velikim iskustvom u radu sa decom.

Roda je, kao ponosni sponzor velikog broja košarkaških događaja, podržala i Mega Bemax besplatnu školu, s ciljem da ovaj sport među decom postane još popularniji.

Foto: Mega Bemax