MILOJEVIĆ: „JAKO JE POZITIVNO ŠTO EKIPA NIJE ODUSTALA“

Košarkaši Mega Bemaxa su odigrali izuzetno zanimljiv meč pun preokreta, ali su i pored stizanja sa minus 22 na samo poen zaostatka, na kraju izgubili od Cedevite sa 99:96 u okviru polufinala ABA Super kupa 2017 koji se igra u Baru.

Odličnu partiju za Megu je pružio Aleksandar Lazić sa 16 poena i 13 skokova a na konferenciji za štampu posle meča je istakao odbranu ekipe u poslednjoj četvrtini:

– Čestitao bih Cedeviti na pobedi. Bila je jako dobra utakmica, sa mnogo preokreta. Igrali smo dobro u odbrani u poslednjoj četvrtini i sa takvom odbranom možemo da pobedimo svaku ekipu u ligi,

istakao je Lazić.

Trener Mega Bemax Dejan Milojević je izjavio da je veoma pozitivno što ekipa nije odustala kada je gubila 22 poena razlike:

– Pokazali smo dva lica, na početku dobro, ali smo prestali da igramo odbranu i da budemo agresivni. Jako je pozitivno što ekipa nije odustala. Kada igramo kako želimo, možemo svakog da pobedimo. Cedevita je među tri-četiri najbolja tima u ligi, a mi smo imali svoju šansu. Ovaj tim raste i nadam se da ćemo da napravimo zapažen rezultat. Ekipe su izjednačene, svako svakog može da dobije i biće puno iznenađenja u ABA ligi,

izjavio je Milojević.

Foto: Mornar/Media Pro