GOSTI MEGE PROTIV BORCA MLADI KOŠARKAŠI BORIS I UROŠ

I na meču protiv Borca je nastavljeno sa projektom Mega Experience u okviru koga su gosti kluba na utakmicama mladi i talentovani Mitrovčani. Ovoga puta, sa posebnih mesta pored terena u bojama Mege, meč su pratili Boris Koprić i Uroš Sarafijanović, mladi košarkaši koji se nalaze na samom početku svog, nadamo se, lepog košarkaškog puta.

Boris je rođen 23.08.2008. godine i odličan je učenik 2. razreda OŠ “Slobodan Bajić Paja” iz Sremske Mitrovice. Obožava košarku iako je trenira tek godinu dana i nada se da će vrednim i napornim radom da dostigne kvalitet svog omiljenog košarkaša Miloša Teodosića.

Uroš je rođen 03.10.2008. godine i takođe je odličan učenik 2. razreda OŠ “Slobodan Bajić Paja” iz Sremske Mitrovice. Iako voli fudbal, košarku obožava i to je prevagnulo da počne da je trenira pre godinu dana. Želja mu je da jednog dana zaigra za reprezentaciju Srbije. Omiljeni košarkaši su mu Bogdan Bogdanović i Kostja Mušidi.

Boris i Uroš su se pri predstavljanju ekipa pozdravili sa košarkašima Mega Leksa da bi potom meč pratili sa svojih mesta pored terena. U pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljeni publici u Sremskoj Mitrovici koja ih je nagradila aplauzima a od Mege su dobili poklon pakete.

Za uspomenu na kraju meča, slikali su se sa svojim omiljenim košarkašima iz Mege, Kostjom Mušidijem i Savom Lešićem.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov