KOŠARKAŠI BOŠKO I ĐORĐE GLEDALI SJAJNU IGRU MEGE

Mega Leks je na meču protiv Zadra nastavio sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani. Klub je ugostio mlade košarkaše Boška Dabića i Đorđa Krstića koji su imali puno razloga za zadovoljstvo posle ubedljive pobede Mege.

Boško Dabić je rođen 2000. godine, odličan je učenik 2. razreda srednje medicinske škole „Draginja Nikšić“ u Sremskoj Mitrovici. Proglašen je za najboljeg igrača Prvenstva srednjih škola u Sremu. Učestvovao je na državnom prvenstvu u basketu 3×3 a sa 16 godina je debitovao za ekipu KK Srem. 

Đorđe Krstić je rođen 2001. godine, odličan je učenik 2. razreda srednje medicinske škole „Draginja Nikšić“ i učesnik je pozivnog kampa reprezentacije Srbije 2015. godine i kampa „I came to play“ 2016. godine.

Boško i Đorđe su se na predstavljanju ekipa pozdravili sa igračima Mege a posle toga su utakmicu posmatrali sa posebnih mesta pored terena u bojama Mega Leksa. Na pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljeni publici u Sremskoj Mitrovici, posle čega su dobili velike aplauze a od Mege i poklon pakete.

Mega Leks je na kraju dobio izuzetno važan meč protiv Zadra a Boško i Đorđe su se za uspomenu slikali sa Nikolom Rebićem i Kostjom Mušidijem.

U poluvremenu utakmice je organizovano šutiranje sa pola terena za vrednu nagradu – plazma TV, poklon kompanije Roda. Prethodni su pauzi između četvrtina u publiku ispucavane Roda majice iz specijalnih sportskih pušaka a troje najsrećnijih gledalaca su se na poluvremenu utakmice takmičili za plazma TV.

Nažalost, takmičari su bili zamalo neprecizni pa ove sezone nije osvojen i treći po redu plazma TV, ali su za utehu dobili  poklon pakete kompanije Roda.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov