JELENA I TIJANA DONELE SREĆU MEGI PROTIV STRAZBURA

Mega Leks je i na meču protiv Strazbura nastavio sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani a klub je ovog puta ugostio Jelenu Konjević i Tijanu Koreliju, koje su posle pobede Mege vrlo srećne otišle svojim kućama.

Jelena je odlična učenica VII razreda Osnovne škole „Jovan Popović“ iz Sremske Mitrovice. Trenira fudbal 3 godine i igra na poziciji štopera u ŽFK „Sremice“. Članica je selekcije regiona Vojvodine za devojčice do 13 godina.

Tijana je rođena 1999. godine i odlična je učenica Medicinske škole. Prvobitno je trenirala gimnastiku ali se od 2010. bavi Fit Kid-om. Osvojila je bronzanu medalju za reprezentaciju Srbije na Prvenstvu Evrope a Tijana je ujedno i državni prvak 6 godina zaredom.

Jelena i Tijana su se na predstavljanju ekipa pozdravile sa igračima Mege. Posle toga su meč posmatrale sa posebnih mesta pored terena u bojama Mega Leksa. Na pauzi između prve i druge četvrtine su predstavljene publici u Sremskoj Mitrovici, posle čega su dobili velike aplauze a od Mege i poklon pakete.

Na kraju meča je bilo dodatnih razloga za zadovoljstvo pošto je Mega došla do velikog trijumfa a Jeleni i Tijani su Vlatko Čančar i Ognjen Jaramaz pravili društvo na fotografiji za uspomenu.

U poluvremenu utakmice je organizovano šutiranje sa pola terena za vrednu nagradu – plazma TV, poklon kompanije Roda. Prethodno, u pauzi između četvrtina u publiku su ispucavane Roda majice iz specijalnih sportskih pušaka a troje najsrećnijih gledalaca su se na poluvremenu utakmice takmičili za plazma TV. Nažalost, ove sezone nije osvojen i treći po redu plazma TV, ali su takmičari dobili utešne nagrade, poklon pakete kompanije Roda.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov