MARELJA: „MORAMO DA NASTAVIMO DA TRENIRAMO JOŠ JAČE“

Skraćena rotacija zbog povreda i manjak koncentracije u poslednjoj četvrtini su koštali Megu potencijalno velike pobede u Litvaniji pa je Juventus Utenas slavio sa 85:78. Kao i u duelu u Sremskoj Mitrovici, Mega je posle minus 12 na 4 minuta do kraja, u finišu mogla i do velike pobede, ali su je greške u napadu koštale trijumfa.

Najbolji u redovima Mega Leksa je bio Aleksandar Marelja sa 17 poena i 3 blokade. Marelja je na konferenciji za štampu posle meča izjavio:

– Čestitam Juventusu na pobedi. U najvećem delu meča smo loše igrali odbranu dok je Juventus u potpunosti kontrolisao reket. Moramo da nastavimo da treniramo još jače i da se okrenemo pripremama za naredne mečeve koji nas očekuju,

izjavio je Marelja.

Pomoćni trener Mega Leksa Srđan Flajs je istakao puno ofanzivnih skokova Juventusa i izgubljene lopte igrača Mege kao ključ poraza:

– Pre svega, čestitke Juventusu na zasluženoj pobedi. Nismo odigrali onako kako smo želeli. Dobro su kontrolisali igru dok mi nismo uspeli da sačuvamo reket. Imali su puno ofanzivnih skokova a mi smo gubili lopte u ključnim momentima pa je domaća ekipa na kraju zasluženo došla do pobede,

izjavio je Flajs.

Foto: Basketball Champions League