KABA: „UZ PODRŠKU PUBLIKE DO POBEDE PROTIV MORNARA“

Posle serije gostovanja, 6 od poslednjih 7 mečeva, košarkaši Mega Leksa nastavljaju takmičenje u Košarkaškoj Ligi šampiona gde će u okviru 10. kola u sredu od 18:30 dočekati ekipu Mornara iz Bara. Karte za meč u hali PSC Pinki su u prodaji po ceni od 300 dinara za tribine, što će biti odlična prilika za Mitrovčane da vide svoj tim posle skoro tri nedelje.

Dejan Milojević na ovom meču zbog povrede ruke neće moći da računa na Marka Tejića kao ni na Kostju Mušidija koji je sa reprezentacijom na juniorskom EP, dok će se poslednje pojačanje Nikola Rebić vratiti na teren krajem januara.

Trener Mega Leksa je istakao da se nada da će ekipa posle serije gostovanja, uspeti da dođe do pobede na domaćem terenu:

– Dobro se poznajemo sa ekipom Mornara, igrali smo već tri neizvesna meča sa njima. Imaju kvalitetan tim sa nekoliko odličnih Amerikanaca. I dalje imamo problema sa povredama što dodatno otežava našu situaciju. Moraćemo malo vremena što imamo između utakmica da iskoristimo kako bi na treningu pokušali da ispravimo greške. Nadam se da ćemo sutra uspeti da odigramo dobar meč i da posle serije gostovanja, dođemo do pobede na našem terenu,

izjavio je Milojević.

mega_buducnost_06102016_0008

Mega Leks i Mornar su odigrali tri meča u prethodnih nekoliko meseci. Prvo je u pripremnom periodu na turniru u Čačku slavila Mega sa 92:89. Potom je Mornar slavio u Baru sa 87:85 u okviru 3. kola Košarkaške Lige šampiona. Poslednji meč je odigran pre mesec dana u Sremskoj Mitrovici gde je Mega u okviru ABA lige pobedila sa 93:87. Pred meč u sredu, obe ekipe imaju skor od 2 pobede i 7 poraza u grupi D Lige šampiona.

U pauzama o toku utakmice, u gledalište će iz specijalne sportske puške biti ispucavane majice kompanije Roda a tri gledaoca koja uhvate šarene majice, u poluvremenu će se takmičiti u šutiranju sa pola terena za vrednu nagradu plazma TV, poklon kompanije Roda. Takođe, i na ovom meču će biti nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ u okviru kog su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani.

Centar Mega Leksa Alfa Kaba je pozvao publiku u Sremskoj Mitrovici da podrži ekipu u što većem broju:

– U goste nam dolazi ekipa Mornara sa kojom smo igrali već tri puta i svaki put smo igrali teške i neizvesne mečeve. U meč ulazimo iz serije gostovanja i prijaće nam da ponovo igramo u Sremskoj Mitrovici i stoga pozivam publiku da nas podrži u što većem broju. Njihova podrška nam je važna i verujem da ćemo zajedno doći do pobede koja bi nam puno značila,

izjavio je Kaba

Karte za meč su puštene u prodaju po ceni od 300 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću Pinki u okviru hale u periodu od 8 do 22 časa, kao i na blagajni hale PSC Pinki na dan utakmice.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov