MALI VELIKI GRADONAČELNIK OGNJEN POSETIO MEGU

I u meču sa Cibonom košarkaški klub Mega Leks je nastavio sa projektom „Mega Experience“ u okviru koga su gosti na utakmici mladi i talentovani Mitrovčani. Ovoga puta, Mega je ugostila Ognjena Kostića, učenika 2. razreda Osnovne škole „Sveti Sava“ i pobednika literalnog konkursa „Kad porastem biću gradonačelnik“ koji organizuje Gradska uprava za obrazovanje grada a za nagradu je dobio da na jedan dan odmeni gradonačelnika Sremske Mitrovice gospodina Vladimira Sanadera.

Kao pobednik konkursa, Ognjen je postao na jedan dan gradonačelnik Sremske Mitrovice, koji je između ostalog iskoristio i da bude specijalni gost Mega Leksa, čiji je verni navijač koji vrlo retko propušta mečeve u hali PSC Pinki. Ognjen se prvo na predstavljanju ekipe pozdravio sa igračima Mege a potom je posmatrao meč sa specijalnog mesta uz teren koji je u bojama kluba. 

U pauzi između prve i druge četvrtine Ognjen Kostić je predstavljen publici u hali kada je pročitao svoj pobednički sastav za šta je dobio velike aplauze i poklon paket od Mega Leksa gde je, između ostalog, i bila košarkaška lopta sa potpisima svih igrača.

mega_cibona_01122016_0042

Na kraju meča Mega nije došla do pobede ali je za utehu Ognjen upoznao svog omiljenog košarkaša Vlatka Čančara, sa kojim se i slikao za uspomenu.

U pauzi između četvrtina na tribine hale PSC Pinki su ispucavane majice kompanije Roda iz specijalnih sportskih pušaka a troje najsrećnijih gledalaca koji su uhvatili šarene majice, poluvremenu utakmice su se takmičili u šutiranju trojki sa pola terena za vredan poklon kompanije Roda – plazma TV.

mega_cibona_01122016_0020

Nažalost, takmičari nisu bili precizni mada za utehu, svi su se vratili kući sa poklon paketima kompanije Roda.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov