NOVAK: „PROTIV KRKE DA ODIGRAMO KVALITETNO U OBA PRAVCA“

Košarkaši Mega Leksa u subotu 5. novembra od 21 čas nastavljaju takmičenje u ABA ligi utakmicom protiv Krke u Sremskoj Mitrovici. U meču 8. kola regionalnog takmičenja Mega će potražiti šansu za 3. pobedu i dodatno popravljanje plasmana na tabeli.

Ni na ovom meču Dejan Milojević zbog povreda neće moći da računa na Spasojevića, Glogovca i Čarapića.

Trener Mega Leksa je istakao da je potrebno da ekipa pokaže reakciju posle utakmice sa Mornarom:

– U subotu igramo jako bitnu utakmicu protiv Krke. Želimo da podignemo formu i nastavimo sa pobedama u ABA ligi. Potrebno je da što pre zaboravimo meč sa Mornarom i da pokažemo reakciju ekipe kako bi došli do važne pobede za nas,

izjavio je Milojević.

mega_cdvta_15102016_0006

Mega Leks i Krka su se u ABA ligi do sada sastajali šest puta uz skor 4-2 za Megu. Poslednji susret je bio u 25. kolu ABA lige prošle sezone kada je Krka slavila u Novom mestu sa 74:57. Posle 7 kola ABA lige, Mega ima skor 2-5 a Krka po 3 pobede i poraza uz meč manje.

U pauzama o toku utakmice, u gledalište će iz specijalne sportske puške biti ispucavane majice kompanije Roda a tri gledaoca koja uhvate šarene majice, u poluvremenu će se takmičiti u šutiranju trojki za poklon pakete kompanije Roda.

Bek Mega Leksa Jovan Novak ističe da ekipa mora da odigra dobro u oba pravca da bi došla do pobede:

– Očekuje nas jako bitna utakmica na domaćem terenu protiv Krke koja je pokazala kvalitet u ABA ligi. Moramo da damo sve od sebe i da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu u oba pravca. Ukoliko to uradimo, verujem da ćemo doći do nove pobede,

izjavio je Novak.

I na ovom meču, kao i na narednim u sezoni, Mega Leks će nastaviti sa projektom „Mega Experience“ u okviru kojih su gosti Mege mladi Mitrovčani.

Karte za utakmicu su puštene u prodaju po ceni od 200 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću Pinki u okviru hale u periodu od 8 do 22 časa, kao i na blagajni hale PSC Pinki na dan utakmice.

Foto: Ivica Veselinov/Mega Leks