MILOJEVIĆ: „NADAM SE IZNENAĐENJU PROTIV CEDEVITE“

Poslednju utakmicu pred početak Košarkaške Lige šampiona Mega Leks igra u subotu od 19 časova protiv Cedevite. Mega će goste iz Zagreba dočekati u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici u okviru 5. kola ABA lige.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević na ovom meču pored ranije povređenih Stefana Glogovca i Ognjena Čarapića, zbog distorzije zgloba neće moći da računa ni na Radosava Spasojevića.

Trener Mege Dejan Milojević je izjavio da se nada da će ekipa uspeti da napravi iznenađenje protiv gostiju iz Zagreba:

– Cedevita je odlična ekipa, jedna od najboljih u ligi. Ovo je treći meč u nizu gde praktično igramo sa najjačim timovima takmičenja. Ovo je jedna od onih utakmica gde naša ekipa može samo da dobije. Nadam se da ćemo odigrati dobar meč i da ćemo iznenaditi goste iz Zagreba i na kraju slaviti,

izjavio je Milojević.

Mega Leks i Cedevita su se u ABA ligi do sada sastajali šest puta uz skor 2-4. Poslednji susret je bio u 22. kolu ABA lige prošle sezone kada je Mega slavila sa 100:93 i potvrdila mesto u plej-ofu regionalnog takmičenja. Posle četiri kola u ovoj sezoni, Mega Leks ima skor 1-3 a Cedevita 2-2.

mega_olimpija_29092016_0009

Marko Tejić smatra da ekipa pre svega treba da podigne nivo igre u odbrani:

– Igramo protiv izuzetno kvalitetne ekipe i nisu nas zavarali neki njihovi porazi. Moramo da podignemo pre svega igru u odbrani, odakle sve počinje. Ne smemo da dozvolimo negativne serije kakve smo imali u prethodnim mečevima jer je Cedevita dovoljno iskusna i jaka ekipa da to iskoristi. Na nama je da damo sve od sebe i da pokušamo da dođemo do iznenađenja i pobede koja bi nam puno značila pred početak takmičenja u Ligi šampiona,

izjavio je Tejić.

I na ovom meču, kao i na narednim u sezoni, Mega Leks će nastaviti sa projektom „Mega Experience“ u okviru kojeg će gosti kluba na utakmici biti mladi i talentovani Mitrovčani.

Na dan utakmice u subotu od 12 do 16 časova u Sremskoj Mitrovici promoterke Mega Leksa u saradnji sa kompanijom Roda će deliti karte za utakmicu protiv Cedevite na šetalištima, gradskoj plaži, kafićima i drugim mestima u centru grada.

Karte su puštene u prodaju po ceni od 200 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću Pinki u okviru hale u periodu od 8 do 22 časa.

Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov