SJAJNI MIŠKOVIĆ ZA UBEDLJIVU POBEDU JUNIORA PROTIV VRŠCA

Juniori Mega Bemaxa su pobedili Vršac sa 100:74 na startu kvalifikacionog turnira za Roda Juniorsku ligu Srbije koji se održava u Novom Bečeju.

Izabranici trenera Vlade Vukoičića su sigurnom i efikasnom igrom došli do ubedljive pobede a najbolji u redovima Mege je bio sjajni Nikola Mišković sa 37 poena dok je Mihailo Jovičić postigao 19 poena.

Na turniru u Bečeju učestvuje još i ekipa Vojvodine sa kojom će se Mega Bemax sastati u subotu od 18 časova. Najbolje dve prvoplasirane ekipe u grupi će se kvalifikovati sa Roda Juniorsku ligu Srbije.

Mega Bemax je potvrdio i učešće na kvalifikacionom turniru juniorske Evrolige koji će se od 24. do 26. februara održati u Beogradu i gde će učestvovati još Crvena zvezda mts, Get Better Academy (Prag), Maccabi Teddy (Tel Aviv), Partizan NIS, Porsche Basketball Academy (Ludwigsburg), Spars (Sarajevo) i Stellazzurra Basketball Academy (Rim).

Mega Bemax: Mišković 37, Drobnjak 2, Bitadze 4, Islamović 7, Virijević 6, Gosić 2, Langović, Pecarski 8, Nedeljković 9, Matović 6, Mehić, Jovičić 19.